svetlana hormonpen

6 January 2021

Nyt år og ny start

Trianglen Fertility Clinic logo

Written by

Trianglen Fertility Clinic

Nyt år og ny start

Efter 2 mdr. med pause pga. en dum cyste, var jeg til den første scanning, hvor lægen gav grønt lys til behandlingen igen. 

Da min æg-reserve er ret lav, føltes de 2 mdr. for mig som en evighed. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at tiden er imod mig. For hver cyklus jeg ikke kan gå i behandling, frygter jeg at mine tal falder og chancen for det lykkedes mig forringes. 

Så jeg gik glad ud af klinikken med hormonstimulerende medicin. Ja, det er endnu en ting hos Trianglen, som er ret fantastisk og god service.
De har medicinen i klinikken som man får med sig hjem - det er så meget nemmere, så skal man ikke bekymre sig om diverse apoteker har medicinen på lager.  

I starten var det meget svært for mig at give mig selv de injektioner med den hormonstimulerende medicin, jeg skal have. Heldigvis er min kusine sygeplejerske, så hun gav mig dem i et par dage indtil jeg blev fortrolig med det. Jeg synes ikke det gør ondt, jeg vil sige, at det gør mere ondt at få plukket øjenbryn. Dog kan jeg på ingen måde lide at skulle stikke mig selv, og synes det er så grænseoverskridende, men med tiden har jeg vænnet mig til det. 

Nu krydser jeg fingre for, at det går godt om et par dage til min anden scanning, hvor jeg forhåbentligt kommer til at høre, at der er et par ægblærer, som er modne.  

Kh 

Svetlana 

Share this