trianglen ananas

17 July 2020

Fertilitets Fokus Uge

Trianglen Fertility Clinic logo

Written by

Trianglen Fertility Clinic

I Danmark har vi ikke en rigtig officiel 'Fertility Awareness' uge, som man ellers ser i fx UK, Australien, Irland og Sydafrika.

Derfor vil vi fra og med i år lave en! Uge 30 vil fremover være vores 'Fertilitets Fokus Uge'. Og hvorfor lige uge 30?

Uge 30 = Fertilitets Fokus Uge

Fra den 20. - 26. juli (uge 30) har vi 'Fertilitet i Fokus-uge', hvor vi hver dag vil fokusere på et emne på vores sociale medier, og håber at I vil følge med - husk at holde øje både med vores stories og normale posts.

20. juli = Fertilitet i fokus

21 juli = Ægudtagning

22. juli = Sæddonation / Ægdonation / Dobbeltdonation

23. juli = Solomødre

24. juli = ICSI

25. juli =  International Embryolog Dag / IVF
Denne dag er det også verdens førstefødte IVF-baby, Louise Brown's, 42 års fødselsdag.

26. juli = Kvindelig inferilitet

Europæisk fokus

Vi er på Trianglen så heldige at være en del af en international familie; Virtus Health. Det betyder, at vi kan lære fra andre top-profesionelle fertilitetsspecialister fra verdens førende fertilitetsklinikker. Der findes blot 2 danske fertilitetsklinikker, der er en del af Virtus Health; Trianglen og Aagaard Klinik i Aarhus.

I uge 30 vil vi sammen med vores europæiske søsterklinikker sætte fokus på at bryde tavsheden omkring fertilitetsbehandling. Sammen er vi stærkere, og sammen kan vi bryde tavsheden og skabe forståelse og indblik.

Vi er gået sammen med de andre europæiske klinikker i Virtus Health-familien, for at sætte ekstra stor fokus på fertilitet i juli måned. Det gælder Complete Fertility (UK)Rotunda IVF (Irland), Sims IVF (Irland) og Aagaard Klinik i Aarhus.
At være i fertilitetsbehandling burde ikke være tabu - vi ønsker derfor at aftabuisere emnet og oplyse. Der er meget få, der reelt set ved, hvad man som kvinde / mand / par går igennem i et fertilitetsforløb.

- Maja Wesselhoff, Marketing Manager
virtus eu ny

Share this