æg donation

Ægdonation - modtager

Vi kan hjælpe med ægdonation på Trianglen. Vores ventetid på ægdonation er kort.

Loven i Danmark tillader også dobbeltdonation, altså samtidig donation af både æg og sæd. 
Når der gøres dobbelt-donation, skal mindst én af donorerne være "ikke-anonym".

For ægdonationsbehandling i Danmark gælder aldersgrænsen på 46 år.

Ægdonation kan være fra en donor, som man kender. Det kan være en veninde eller et familiemedlem (dog ikke mor eller datter). Ægdonation kan også være anonym (non ID release), hvor donor og modtager ikke får oplysning om hinanden. Den sidste mulighed er ”åben” (ID release) donation, hvor barnet på et tidspunkt (for eksempel når barnet fylder 18 år) kan få kontakt til ægdonor.

Sådan foregår ægdonation

Vores dedikerede ægdonorteam gør først og fremmest et grundigt arbejde for at finde den rette ægdonor for dig/jer. Dette sker på baggrund af ønsker fra dig/jer, som vi forsøger at matche på bedste vis.

Den mest almindelige måde er, at æg udtages fra ægdonor, befrugtes med partners sæd eller med sæd fra en sæddonor (dobbeltdonation), dyrkes til blastocyster og fryses.

Herefter gøres den modtagende kvinde klar til, at en optøet blastocyst kan lægges tilbage i livmoderen. Hvis modtagende kvinde har en meget stabil cyklus, kan oplægningen foretages i egen normale cyklus. Hvis den modtagne kvinde ikke har en stabil cyklus, opbygges slimhinden med østradiol-tabeletter og før embryooplægningen suppleres med progesteron stikpiller.

I enkelte tilfælde kan man i stedet synkronisere ægdonor og ægmodtager, så embryonerne oplægges friske og altså uden mellemliggende frysning.

Kontakt vores ægdonationsteam for at høre nærmere: od@trianglen.dk eller på vores direkte nummer +45 44455150.

Udenlandske klinikker

Ved ønske om behandling i udlandet kan vi foreslå nedenstående klinikker.

IVI klinikken i Valencia
www.ivi-fertility.com/en/
Den spanske klinik har generelt kort ventetid på behandling. I Spanien er aldersgrænsen for behandling er højere end i Danmark.

Clinica Fertia i Malaga
www.clinicafertia.com
Den spanske klinik har generelt kort ventetid på behandling. I Spanien er aldersgrænsen for behandling er højere end i Danmark.