Om Fertilitetsklinikken Trianglen

Siden 1993 har Fertilitetsklinikken Trianglen desuden udviklet sig til at være en af Nordens største fertilitetsklinikker. Hvert år foretager vi mere end 1500 inseminationsbehandlinger og over 1200 IVF/ICSI behandlinger, både med partner sæd og donorsæd (åben/anonym) som man selv vælger. 

Vi medvirker til ca. 500 fødsler hvert år og er dermed en af de største klinikker i Norden. Vi behandler patienter fra Danmark, Norden og det øvrige udland. Efter dansk lovgivning må vi behandle kvinder op til 46 år. Vi har ingen ventetid/meget kort ventetid alt afhængig af behandling.

Fertilitetsklinikken Trianglen er grundlagt i 1993 af speciallæge, dr.med. Jørgen Grinsted, og er en af de ældste fertilitetsklinikker i Danmark.

I dag er speciallæge, dr.med. Kåre Rygaard klinikkens cheflæge.

Hvorfor 'Trianglen'?

Klinikken startede på Østerbrogade, tæt ved Trianglen, deraf navnet. I 1998 flyttede vi til Lundevangsvej 12 i Hellerup. I 2023 flyttede vi til lyse og moderne omgivelser på Strandvejen 104 A i Hellerup. 

Som en del af Virtus Health, en af verdens førende fertilitetsgrupper, deler vi viden og forskning fra hele verden for at give dig den bedste chance for, at det lykkes. 

Klinikken har en unik atmosfære og vi lægger stor vægt på, at du føler dig godt tilpas.

Velkommen i Fertilitetsklinikken Trianglen!

Happy baby

Se priser på behandlinger, 3 pakker mm.

Med henvisning fra egen læge dækkes insemination med partnersæd af sygesikringen.

ICSI Trianglen

IVF, ægdonation, solomødre and lesbiske par.

Vi tilbyder en række fertilitetsbehandlinger for at hjælpe dig/jer på vej mod en graviditet.

baby

Trianglen tilbyder fertilitetsbehandling uden ventetid og med en rentefri afdragsordning.

Vi er her for jer hele vejen igennem behandlingen - også økonomisk.

Bedst muligt smertedækket ved ægudtagning

Det er vigtigt for dig og for os, at oocyt-(æg)udtagningen er bedst muligt smertefri, så du ikke skal bekymre dig om denne del af behandlingen.

Vi har - som den eneste privatklinik i Danmark - anæstesisygeplejersker til at tage sig af smertelindring under selve ægudtagningen. Dette har resulteret i en meget høj grad af tilfredshed blandt vores patienter.

Trianglens laboratorieudstyr

Fertilitetsklinikken Trianglen tilstræber altid at have det bedste udstyr der findes, og vi sætter en ære i en løbende udskiftning og optimering af vores appartur og procedurer efter højeste internationale standarder.

Vi anvender de bedste og mest stabile medier til dyrkning af embryoner og blastocyster. Disse medier giver stabilt forbedrede graviditetsresultater.

Vores inkubatorer gør det muligt at justere den præcise luftsammensætning, som embryonerne dyrkes i. Her kan iltkoncentrationen gøres lav, så den ligner  de naturlige forhold i kvindens æggeledere. Det ser ud til at være en fordel for embryonernes udvikling.

Trianglen investerer til stadighed i forbedret udstyr til sikring af optimal behandling af vores patienter.

Nyeste investering er sikkerhedssystemet, RI Witness, der er et unikt teknologisk sikkerhedssystem, som sikrer endnu større sikkerhed omkring identifikation af patient, æg, sædceller og embryoner i hele IVF-behandlingen. Hermed kan vores embryologer og teknologien verificere identifikationen og match. Hvis matchet mellem æg og sædceller i laboratoriet er forkert, vil sikkerhedssystemet udløse en alarm.

Tilsynsrapport fra Sundhedsmyndighederne

Offentliggørelse af tilsynsrapport
I forbindelse med indførelsen af tilsyn fik Sundhedsmyndighederne bemyndigelse til at fastsætte regler for selve ordningen.

Som en del af ordningen har Sundhedsmyndighederne i bekendtgørelse om tilsyn med private behandlingssteder besluttet, at Sundhedsmyndighedernes rapporter fra det seneste tilsyn skal offentliggøres på behandlingsstedets hjemmeside.

Link til tilsynsrapporten

Samarbejde med fertilitetsspecialister i andre lande

Trianglen samarbejder med fertilitetsspecialister i andre lande.

Vi har lavet aftale med fertilitetsspecialister i Sverige om samarbejde omkring reagensglasbehandling.

Der er to muligheder for samarbejdet.

1. Den svenske speciallæge foretager alle undersøgelser og planlægger behandlingen.
Du/I kommer kun til Trianglen til ægudtagning og ægoplægning.

I denne mulighed betales en del af prisen for behandling direkte til den svenske læge og en del af prisen betales til Trianglen.
Du/I kan høre nærmere om betaling ved at henvende dig/jer til de svenske læger, vi samarbejder med.

2. Trianglen foretager al udredning og planlægning af behandlingen og gennemfører alle dele af behandlingen.
I denne mulighed betaler du/I den fulde pris for behandling til Trianglen. Skanninger hos den svenske speciallæge betales derudover direkte til lægen i Sverige.

Til højre på denne side er der en liste over de speciallæger, vi har aftalt samarbejde med.

Liste over fertilitetsspecialister i Sverige som samarbejder med Trianglen

Sarah Nejdet
Speciallæge
Södra Torggatan 18, 2 tr,
434 30 Kungsbacka
info@qvinnolivet.se 
http://www.ptj.se/qvinnolivet/
Telefon: ​0300-13603

Johanna Schmidt
Speciallæge
Vasagatan 46
411 37 Göteborg
http://www.vasakliniken.com/