Patienternes historier

Ægdonation
Efter at have stået på venteliste til donoræg i det offentlige i en del år, valgte vi at tage sagen i egen hånd. Vi kontaktede fertilitetsklinik Trianglen i håbet om at de kunne hjælpe os med at finde en ægdonor og forhåbentlig opnå en graviditet. Vi oplevede en rigtig god modtagelse på klinikken og de satte sig ind i vores konkrete sag, og gjorde en aktiv indsats for at finde et donormatch til os.
De vejledte os grundigt i forhold til behandlingens forløb og var samtidig også forstående overfor vores egne ønsker om brug af alternativ behandling såsom akupunktur og zoneterapi, til at forbedre vores chancer for at blive gravide. Vi var så heldige at det lykkedes at blive gravide i første forsøg, og har kun været tilfredse med forløbet såvel som modtagelsen og kontakten til personalet hos Trianglen. Vi vender helt sikkert tilbage til Trianglen, når vi er klar til en lillesøster eller bror.

Trine

Man ser babyer alle vegne...
Når man er ufrivillig barnløs ser man babyer alle vegne - og det er ikke altid helt let. Første gang jeg trådte ind på Trianglen, fik jeg defor hurtigt en klump i halsen, da jeg så de mange billeder af små smukke drenge og piger, der fyldte væggen. Heldigvis fandt jeg hurtigt ud af, at det selvfølgeligt blot var symbol på, hvor fantastisk dygtige fertilitetslægerne er til at gøre deres "kunder" gravide. 
Min mand og jeg har i dag tre børn, og hver gang vi kører gennem Hellerup, fortæller vi dem, at det faktisk er her, de er blevet "lavet". Fertilitetsbehandling kan være hårdt og stressende, men på Trianglen har vi været i de tryggeste hænder. Lægerne er super kompetente, og stedet har en hyggelig og varm atmosfære. Min mand og jeg er ubeskriveligt taknemmelige for vores gode oplevelser på Trianglen, og kan varmt anbefale klinikken til alle - som ikke alene ønsker sig et barn, men også har bruge for at føle sig trygge og forstået gennem den til tider svære proces.

Liselotte 

Projekt Baby
Vi har nu andet barn på vej, "lavet" på Trianglen. Selv om det kan være et opslidende forløb med medicin, kontroller og skuffelse over endnu en negativ graviditestest, så følte vi hele tiden, at der var en lægefaglig velbegrundet tro på, at det nok skulle lykkes at blive gravid og at der ville komme et barn ud af vores anstrengelser. Trianglens læger var alle imødekommende og meget professionelle i deres tilgang til os som par og hvilken behandling, der var nødvendig i vores situation. Min kæreste og jeg vil til enhver tid anbefale Trianglen til andre par i fertilitetsproblemer, fordi de arbejder seriøst og professionelt, der er en tryg atmosfære og fordi deres gode resultater både for os og for andre par taler for sig selv.

Benedikte