Coronavirus

Covid-19 og fertilitetsbehandling

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Har du symptomer som hoste, feber eller ondt i halsen bedes du undlade at mødes op på klinikken, og aflyse din aftale. Du bedes kontakte klinikken telefonisk og oplyse om dine symptomer INDEN du kommer. 

 • Du bedes om at komme ind på klinikken til tiden, og ikke før. På denne måde mindsker vi antallet af personer i receptionen.
 • Vi har opsat håndsprit på klinikken, og vi beder dig om at spritte dine hænder ved ankomst
 • Du bedes holde afstand i venteværelset og placere dig længst muligt væk fra øvrige personer til stede.

Ny information om Udenrigsministeriets rejsevejledninger ifm. COVID-19 (udenlandske patienter)

Udenlandske patienter fra bl.a. Tyskland, Italien, Østrig (se dette kort), ikke behøver at isolere sig, hvis de kommer til behandling, de skal blot have en negativ test/Coronapas- som de får tjekket ved indrejse.

Coronavaccine og fertilitetsbehandling

Vi anbefaler, ud fra et forsigtighedsprincip, at udsætte fertilitetsbehandling mens man bliver vaccineret - og at man kan starte behandling op, så snart man har fået 2. dosis (2. stik) af vaccinen.

Som udgangspunkt anbefaler vi kvinder at tage imod tilbuddet om vaccination, når de får dette tilbudt. 

  FAQ om Covid-19 og fertilitetsbehandling

  "Hvis man er blevet gravid med IUI og man oplever symptomer på Corona kort tid efter skal man være bekymret for at miste fosteret? Og hvilke ekstra forholdsregler skal man tage?"

  Svar: På nuværende tidspunkt er de fleste eksperters vurdering, at en infektion med coronavirus hos gravide formentlig ikke giver risiko for fosterskader. Man kan ikke være helt sikker, før man senere kan se, hvordan det faktisk forholder sig med børn der fødes af kvinder, der har været smittet med coronavirus under graviditeten. Hvis det skulle ske, at man får tegn på coronavirus infektion under graviditeten, bør man tale med sin praktiserende læge eller fødestedet om, om der er særlige undersøgelser eller andet, som sundhedsmyndighederne anbefaler. Hvis man får høj feber, mens man er gravid (over 39ºC ) på grund af en infektion, kan der være øget risiko for abort.

  Senest opdateret 04. august 2021

  Du kan også få besvaret DIT spørgsmål af vores overlæge, Kåre Rygaard.

  Send dit spørgsmål i en privatbesked til os på Facebook eller i en privatbesked på Instagram.

  NB. Der vil ikke blive besvaret på personlige forløb. Der skal vi bede jer om at kontakte os på vores sikre mail server.

  Coronavirus