fertilitetsfokus

30 juni 2020

Fertilitet i fokus - bryd tavsheden

Fertilitetsklinikken Trianglen logo

Written by

Fertilitetsklinikken Trianglen

Juli måned er Fertilitets Opmærksomheds-måned på Trianglen

I hele juli måned vil Trianglen have fertiliet i fokus på Instagram Facebook. samt her på hjemmesiden.

Fertilitet i fokus

Her på Trianglen ønsker vi at bryde den tavshed, der stadig findes omkring fertilitetsbehandling. Vi ønsker at bryde tavsheden og aftabuisere fertilitetsbehandling, fordi at mange par og singler hvert år starter i et fertilitetsforløb, og der hvert år er mange børn, der kommer til verden gennem fertilitetsbehandling.

Flere vælger efterhånden at dele deres historie om fertilitetsbehandling, bl.a. på de Sociale Medier, og herigennem kan der skabes et fællesskab med andre i samme situation.

Men der er stadig mange, der holder det for sig selv. Det kan til tider være hårdt og ensomt - og ingen bør føle sig alene i et fertilitetsforløb.

Uge 30

Fra den 20. - 26. juli (uge 30) har vi 'Fertilitets Fokus-uge', hvor vi hver dag vil fokusere på et emne på vores sociale medier, og håber at I vil følge med - husk at holde øje både med vores stories og normale posts.

Den 25. juli er det International Embryolog Dag, og denne dag er det også verdens førstefødte IVF-baby, Louise Brown's, 42 års fødselsdag - og dette vil vi gerne markere ved at dedikere hele uge 30 til vores 'Fertilitets Fokus Uge'.

Du kan være til at bryde tavsheden ved at udfylde nedenstående spørgeskema.

Share this