1 marts 2021

Kalder alle Fertilitets Fightere!

Fertilitetsklinikken Trianglen logo

Written by

Fertilitetsklinikken Trianglen

Er du også en Fertilitets Fighter?

Mandag d. 8. marts er det Kvindernes Internationale Kampdag.

Derfor vil vi hele marts måned hylde jer stærke kvinder i fertilitetsbehandling, som en støtte i jeres rejse mod ønskebarnet.

Det kræver sin kvinde at være i fertilitetsbehandling - og sammen er vi stærkere! Støt derfor andre kvinder, der også er fertilitetsbehandling.

Hvordan?

DU kan gøre en forskel for andre i samme situation ved at dele din historie, dele et støttende quote, billede - eller hvad, der kunne være en støtte og motivation for dig og andre på fertilitetsrejsen. Send en besked til os på Facebook eller Instagram. Vi vil reposte på vores Sociale Medier samt her på vores hjemmeside.

Brug også #fertilitetsfighter og tag os @trianglenklinik på de sociale medier så vi kan reposte, og/eller send en mail til marketing@trianglen.dk hvis du vil dele din historie/billede anonymt.

Sylvia & Lars' historie:

I 2012 startede vi i fertilitetsbehandling i det offentlige, da min mand har meget nedsat sædkvalitet. Vi kom igennem 7 forsøg i det offentlige fra 2013 til 2019, med to spontanaborter. Der var aldrig æg, der overlevede nedfrysning. Samtidigt kæmpede jeg med min morbus crohn-sygdom, og fik 2017 min ileo stomi. Her lukkede vi helt ned: Vi kunne ikke fungere socialt med andre, fordi vi var så kede. Vi levede sundt, trænede, spiste sundt, fik vores søvn; for at skabe de bedste rammer for at opnå en graviditet.
I Marts 2020 startede vi så på Trianglen. Her blev vi mødt med den ypperste professionalisme. Det var et langt forløb med hormoner. I start august fik jeg et æg lagt op; som havde været nedfrosset - og overlevet! 14 dage efter: Jeg var gravid.
Vores største og dybeste taknemmelighed til Trianglen. Nu kan vi trække vejret igen. Enya Frost Engel, du overlevede en nedfrysning, du er bomstærk, og vi knuselsker hvert et sekund med dig! Efter at have været Fertilitets Fightere i 8 år, er vi nu endelig blevet forældre.
Delt med samtykke.

Fertilitets Fighter og Trianglenbaby

Share this