Trianglen flytter til ny klinik

20 september 2022

Velkommen i vores nye klinik

Fertilitetsklinikken Trianglen logo

Written by

Fertilitetsklinikken Trianglen

Fertilitetsklinikken Trianglen flytter

Vi har glædet os meget til at annoncere, at vi senere i år kan byde jer velkommen i vores nye klinik på Strandvejen 104 A, 2900 Hellerup.

Når du kører til klinikken, skal du dreje ned ad Onsgårdsvej (en sidegade til Strandvejen) og kort herefter til venstre, hvor du kan parkere. 

Indgangen til klinikken er i starten af det lille torv til højre.

Store ambitioner kræver større rammer

Vores mål er at kunne hjælpe endnu flere - og vi vil fortsat være de bedste til det, vi laver. Dette kræver fysisk større rammer. 

Rammerne bliver nye og moderne, og her vi vil værne om din tryghed, diskretion og gøre vores bedste for at give dig/jer den bedste patientrejse. Du vil fortsat møde samme dedikerede personale, med samme ekspertise og erfaring.

Vi flytter kun et par kilometer væk, og det vil fortsat være nemt at komme til klinikken med bil, cykel eller offentlig transport.

Ny lokation, samme ekspertise og erfaring

Lokationen bliver ny, men du vil fortsat møde samme personale, ekspertise og erfaring.

Vores flytning vil foregå roligt, og vil ikke have indvirkning på din/jeres behandling. Der vil ikke blive lukket ned for samtaler eller behandlinger, og alt fortsætter som vanligt. Vi får nyere og mere moderne rammer, hvor vi får mulighed for at introducere fremtidens teknologier indenfor fertilitetsbehandling.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Strandvejen 104 A, 2900 Hellerup.

Bedste hilsner,
Team Trianglen

Share this