Trianglens Ægdonorteam

2 november 2023

Velkommen til vores nye Ægdonorteam!

Fertilitetsklinikken Trianglen logo

Written by

Fertilitetsklinikken Trianglen

Danmarks største Ægdonorteam

Vi har glædet os meget til at kunne fortælle, at vi nu kan præsentere Danmarks største og mest erfarne Ægdonorteam!

Fertilitetsklinikken Trianglen byder hjertelig velkommen til Anne Dorte Bybjerg Præstmark, Anita Elverdal og Nina Røndbjerg. Sammen med Trianglens velkendte Ægdonorkoordinator, Lene Nilsson, vil disse fire kvinder nu udgøre Fertilitetsklinikken Trianglens nye Ægdonorteam.

Samlet set har teamet mange års erfaring og ekspertise med ægdonation og andre emner i fertilitetsbehandling, herunder laboratoriearbejde, patientkontakt mm.

”Vi er alle super klar til at tage imod jer alle. Vi vil i teamet lægge stor vægt på at tage os rigtig god tid til hver enkelte, og drage den omsorg, hjælp og støtte, som der kræves.”, fortæller teamet enstemmigt. ”Vi glæder os til at omfavne hver en donor og hver en recipient.” fortsætter de.

Teamet vil samarbejde som kontaktpersoner til donorer og recipienter, og kommer til at vægte netop denne tætte kontakt til vores donorer og recipienter/patienter MEGET højt.

”Vi elsker vores arbejde, så kort kan det siges. Vi mener, at vi har verdens bedste job. Og nu i verdens bedste (ægdonor)team”.

Du kan kontakte vores ægdonorteam her.

Share this