Maja Wesselhoff marketing manager

Maja Wesselhoff

Marketing Manager

Jeg er Marketing Manager hos Trianglen, og har været ansat siden marts 2020. Derudover er jeg også Marketing Manager for Aagaard Klinik og Skejby CryoBank i Aarhus, da vi er i samme koncernfamilie; Virtus Health, som de eneste klinikker i Danmark.

Det er mig, der er ansvarlig for alle vores kampagner, kommunikation og Sociale Medier.

Du møder mig på Klinikken, sikkert med en computer under armen eller med min mobil i hånden. Derudover er det mig du møder, hvis du deltager i vores Solomødre Netværksmøder, online webinars mv.

Jeg er meget stolt over at være en del af Team Trianglen, og stolt over at have så dygtige og erfarne kollegaer, som jeg har. Det er den største lykke, når jeg ved, at det arbejde jeg har udført har hjulpet en/et par på vejen mod graviditet. Det er så stort :-)

Før jeg kom til Trianglen var jeg chefredaktør på Danmarks største graviditetssite; Min-Mave.dk, og stod for den daglige drift, tekniske udvikling mm.
Jeg gik meget op i at formidle kommende forældre om 'Det nye børnesyn' samt give og formidle støtte og rådgive (primært) kvinder. Jeg vandt også prisen for DK's bedste blogsite.

Du kan skrive til mig på marketing@trianglen.dk, hvis du vil høre nærmere om Solomødre, samarbejde, annoncering mv.

New enquiries
+ 45 39 40 70 00

trianglen fertility clinic
Fertilitetsklinikken Trianglen blev etableret i 1993 og er en af de ældste og største fertilitetsklinikker i Norden.