Tina Teglgaard fertilitetsterapeut

Fertilitetsterapeut

Fertilitetsterapeut Tina Teglgaard

Fertilitetsbehandling kan påvirke flere områder af dit liv og dit sind. Derfor har vi lavet et samarbejde med Tina Teglgaard, der er uddannet Psykoterapeut MPF, og har specialiseret sig i at hjælpe og støtte ufrivilligt barnløse kvinder og par. Vi har samarbejdet med Tina i flere år, og hun har selv været i fertilitetsbehandling på Trianglen.

Jeg har selv gået vejen i min lange og personlige kamp mod ufrivillig barnløshed og kender derfor til de følelser, der følger med og kan være svære at håndtere – ofte i forbindelse med parforholdet, nære relationer og arbejdspladsen.

Derfor møder jeg mine klienter i øjenhøjde og kombinerer mine egne erfaringer med en teoretisk og metodisk indsigt. Sammen får vi skabt et trygt rum, og jeg hjælper dig med at finde effektive redskaber, så du kan få større frihed og overskud til at klare kampen mod ufrivillig barnløshed."

Når du er patient hos Fertilitetsklinikken Trianglen får du en gratis 25 minutters samtale med Fertilitetsterapeut Tina Teglgaard. Tinas klinik ligger 5 minutters gang fra Fertilitetsklinikken Trianglen.

Du kan booke samtale i klinikken her.

Du kan booke samtale via telefon her

Tina kan hjælp dig med støtte og med at finde effektive redskaber, så du kan få større frihed, og til at få mere overskud til at passe på dig selv i fertilitetsbehandlingen.

Vi samarbejder med Tina, da hun har arbejdet som fertilitetsterapeut i 10 år, og har mere end tusind gennemførte terapisamtaler. Vi ved, hvor glade vores patienter er for at have Tina på sidelinjen på den personlige vej mod ønskebarnet.

Alle samtaler kan foregå fysisk i Tinas klinik, virtuelt eller via telefon. 

Som patient hos Trianglen kan du deltage første gang gratis i Tina Teglgaards netværksmøder, for ufrivillige barnløse. De afholdes hver fjerde mandag kl. 20.00 på:  Duntzfelt Alle 6, 2900 Hellerup. Her kan du møde ligesindede, og mærke, at du ikke er alene. Du booker en plads på Tinas hjemmeside.