Tina Teglgaard fertilitetsterapeut

Fertilitetsterapeut

Fertilitetsterapeut Tina Teglgaard

Tina Teglgaard er uddannet Psykoterapeut MPF, og har specialiseret sig i at hjælpe og støtte ufrivilligt barnløse kvinder og par. Vi har samarbejdet med Tina i flere år, og hun har selv været i fertilitetsbehandling på Trianglen.

Jeg har selv gået vejen i min lange og personlige kamp mod ufrivillig barnløshed og kender derfor til de følelser, der følger med og kan være svære at håndtere – ofte i forbindelse med parforholdet, nære relationer og arbejdspladsen.

Derfor møder jeg mine klienter i øjenhøjde og kombinerer mine egne erfaringer med en teoretisk og metodisk indsigt. Sammen får vi skabt et trygt rum, og jeg hjælper dig med at finde effektive redskaber, så du kan få større frihed og overskud til at klare kampen mod ufrivillig barnløshed."

Fertilitetsbehandling kan påvirke flere områder af dit liv og dit sind.

Når du er patient hos Trianglen får du 50% rabat på din første terapisamtale med Tina, der vil foregå virtuelt eller via telefon.

Du booker selv din tid hos Tina på hendes hjemmeside her. Vælg ”Første samtale for Trianglens patienter.”

Tina sidder desuden klar til at tale med dig hver mandag mellem kl. 11.00 - 12.00. Her kan du ringe og tale med Tina gratis på telefon: 26 14 13 29.

Tina tilbyder også Netværksmøder for kvinder, der er i fertilitetsbehandling. Her kan du møde ligesindede, og mærke, at du ikke er alene. Her får du som patient på Trianglen 50% rabat på første møde - tilmeld dig her.

Derudover får Trianglens patienter også 50% rabat på Tinas online yoga timer.